Pol & Pol

Tasting prosecco docg extra brut e brut

26 January 2021

Tasting prosecco docg extra brut e brut

Tuesday 29 December 2020 Prosecco Superiore DOCG Conegliano Valdobbiadene, Prosecco DOCG Asolo Extra Brut and Brut tasting.

Tasting of 34 products from different companies to get a general overview of the quality of the 2019 vintage in these types of sparkling wine

List of sparkling wines tasted
CRU EXTRA BRUT

ADAMI Valdobbiadene ‘Col Credas – Rive Farra di Soligo’ 2019 EXTRA BRUT
BORTOLOMIOL Valdobbiadene ‘Grande Cuvée del Fondatore – Motus Vitae’ 2019- BRUT NATURE
RUGGERI Valdobbiadene ‘L’EXTRA BRUT’ 2019
VAL D’OCA Valdobbiadene ‘Rive di Santo Stefano’ EXTRA BRUT
COLESEL Valdobbiadene EXTRA BRUT
MALIBRAN Valdobbiadene EXTRA BRUT
ROCCAT Valdobbiadene 40 Lune EXTRA BRUT
COL VETORAZ Valdobbiadene EXTRA BRUT Ø
COLLALTO Conegliano Valdobbiadene “Ponte Rosso” 2019 EXTRA BRUT
VIGNA5MAJO Asolo “L’Ardito” EXTRA BRUT
BORGO MOLINO Asolo Extra Brut

CRU BRUT
RUGGERI Valdobbiadene ‘Vecchie Viti’ 2019 BRUT
ANDREOLA Valdobbiadene ‘Col del Forno’ BRUT
ADAMI Valdobbiadene ‘Bosco di Gica’ MAGNUM BRUT
VILLA SANDI Cartizze ‘La Rivetta’ 2019 BRUT
FOSS MARAI Valdobbiadene Millesimato ‘Guia’ 2019 BRUT
VAL D’OCA Valdobbiadene ‘Rive di San Pietro di Barbozza’ BRUT
ANDREOLA Valdobbiadene ’26 Primo’ BRUT
SORELLE BRONCA Valdobbiadene ‘Particella 68’ BRUT
BISOL Valdobbiadene “Crede” 2019 BRUT
NINO FRANCO Valdobbiadene “Vigneto delle Riva San Floriano” 2019 BRUT
COLLALTO Conegliano Valdobbiadene “Rive Collalto” 2019 BRUT
BORGO MOLINO 09 Valdobbiadene Millesimato BRUT

MIX VALDOBBIADENE-CONEGLIANO-ASOLO BRUT
COL VETORAZ Valdobbiadene Brut 2019
SORELLA BRONCA Valdobbiadene Brut
ANDREOLA Valdobbiadene Brut ‘Dirupo’
LE COLTURE Valdobbiadene Brut ‘Fagher’
BISOL Valdobbiadene Brut ‘Jeio’
BORTOLOMIOL Valdobbiadene Brut ‘Prior’ 2019
LA TORDERA Valdobbiadene Brut
COLESEL Cartizze Brut
VALDO Valdobbiadene Brut “Cuvée di Boj”
BORGO MOLINO Asolo Brut
BORGO MOLINO Asolo Bio Brut
VIGNA5MAJO Asolo Brut

Ultime News

On Tuesday 08 June in Faenza I held a
Friday 21 May 2021 Extraordinary tasting at the Cantine

CONTACT US

Culture, Tradition and experience at your service!